divendres, 9 de novembre de 2007

Per què no pleguen?

Quina pregunta de fer! Senzillament perquè no volen, i perquè volen continuar mantenint el “xollo”. Així de clar, així de trist.

El PSOE de l’Ajuntament de Barcelona s’ho hauria de fer mirar si tinguessin un mínim de sentit comú i de vergonya. Veient la foto de la darrera reunió del Plenari, entre el “llefiscós” alcalde, el desaprofitat Carles Martí i la “eco-pija” n’hi ha per córrer i no parar fins a terres millor administrades, més endreçades i més netes. Nord enllà.

Fa temps que es queixen en “petit comitè”, que no poden governar, que no els deixen fer res, que tot són problemes, que així no es pot anar enlloc. Això sí, en públic continuen com sempre, governant, fent-ho bé i donant-se “autobombo”, malgrat que és veritat que se’ls veu com esmaperduts, com a estorats, com a vampiritzats, mancats de sang.

Aquests demòcrates són els que estan intentant reformar el reglament orgànic municipal per tal d’evitar que les iniciatives que guanyi l’oposició o que tinguin majoria, siguin vinculants. Aquests demòcrates semblen ben bé partidaris d’aquell tipus de democràcia que sempre havia de portar un adjectiu, ja fos l’“orgànica” del franquisme, ja fos la “popular” dels règims comunistes.

En aquests “funcionaris” els costa molt això d’haver parlar amb els grups de l’oposició, haver de negociar, haver de transaccionar, haver de pactar, haver de cedir. Els comprenem! Són molts anys de fer i desfer sense encomanar-se ni a Déu ni al diable, amb una impunitat total. Si no en saben que passin a l’oposició.

dijous, 8 de novembre de 2007

Parole, parole, parole ...

L’españolista José Montilla, malauradament President de la Generalitat de Catalunya, ha lliurat els Premis Blanquerna a Madrid i ha aprofitat per dir-ne unes quantes, i queixar-se dels mals tractes que rep Catalunya i rebem els catalans. En resum ben poqueta cosa, per quedar bé, aconseguir els corresponents titulars i sortir a ràdios i televisió. El comissari Bolaño haurà tingut feina marcant el què han de dir i com ho han de dir a tots els responsables dels mitjans de comunicació.

Res de res, “res de nou senyora baronesa”. Tot està controlat i ben controlat, doncs entre el ZP a España i el “Mudito” a Catalunya s’ho van manegant i van foten a Déu i sa mare. Val la pena aclarir que el mot “el mudito” surt del “fiel escudero”, José Zaragoza, que va comentar el seu dia que havien aconseguit fer President de la Generalitat a “el mudito”.

Solucions? Propostes de solució? Propostes d’esmena? Senyors i senyores, no és això el que els pertoca a ells. A ells els pertoca seguir esprement la mamella i usufructuant les poltrones.

Fins quan ho alimentarà i ho permetrà ERC? I l’oposició, on és?

dimecres, 7 de novembre de 2007

Ceuta i Melilla

Abans eren “plazas de soberanía” que realment no quedava gaire clar que volia dir. Més aviat semblava que implicava que eren més españolas que la pròpia España.

Ara ves per on han estat notícia perquè hi han anat “los reyes de España”, és a dir els amos de la finca. Tot ha estat “felicitat”: s’han passejat envoltats de multituds, quasi bé més manifestants que habitants, s’han pogut exhibir “estanqueres” en quantitat industrial... Cap problema, tot ben planificat i organitzat, fins i tot l’altre rei/dictador o sigui, el del Marroc s’ha comportat. Quatre paraules ben tranquil.les i equilibrades, que la diplomàcia i la situació mundial tampoc donen per gaire més.

Però tinguem-ho clar, són simples restes del colonialisme més tronat que en el cas d’España queda més aviat ridícul i antiquat, però la “patria” els ho exigeix. Què hi voleu fer?

dimarts, 6 de novembre de 2007

El Baix Llobregat i la configuració de la secta

Seu del PSC del Baix Llobregat
Pels qui heu anat seguint el blog potser cal anar explicant algunes cosetes de la secta “PSOE/Baix Llobregat”.

Molts dels polítics actuals procedeixen del Baix Llobregat, alguns d’ells procedents de l’eluvió d’immigrants dels anys 1950/1960, l’exemple més paradigmàtic és el de l’españolista José Montilla, President de la Generalitat.

Aprofitant el tema cal posar cada vegada més en dubte la tan llorejada integració de la immigració del Baix Llobregat, i principalment el paper de molts polítics en aquest procés que en realitat només s’han preocupat anys i anys de mantenir els guetos com a gran viver de vots del PSOE. Si alguna cosa cal agrair és a tots aquells ciutadans i entitats amb el seu esforç han treballat per la integració dels immigrants al País.

Alguns d’aquests personatges varen formar part de partits d’extrema esquerra, amb els “trets democràtics que tant els caracteritzen”, per exemple el mateix José Montilla militant del Partido del Trabajo, partit que amb els paràmetres actuals podria ser qualificat de terrorista.

Per alguns d’aquests temes valdrà la pena comprar i llegir el llibre de David Madí que és a punt de sortir. Pot representar una alenada d’aire fresc en aquest putrefacte pati de la secta.

Per no cansar ningú, recomanaria la lectura de l’article publicat per Pedro Moron de la Fuente al diari AVUI del 6-11-2007 amb el títol “El Baix Llobregat de moda”.

Certes mentides, certes falsedats, certes manipulacions s’han d’anar aclarint, encara que sigui a poc a poc, doncs prou de mal han fet.

dilluns, 5 de novembre de 2007

Ai, Manuela, ai, Manuela ...

Manuela de MadreLa Senyora Manuela de Madre, la reina mare de la Secta, acostuma a tenir bona premsa, encara que això no és gens estrany sent “sociata” i tenint com a company al gran “controlador” del mitjans de comunicació: el Bolaño que fa de Beria actualitzat (Cap de la KGB durant l’estalinisme).

Potser aquesta bona premsa també ve donada per la “fibromialgia” mediàtica de la senyora, ben publicitada al seu dia.

Ara diu textualment que: “La gent ha d’entendre que no votem que Álvarez plegui”. Sra. De Madre, ho entenem perfectament, no es preocupi. Entenem que han de conservar les poltrones, els sous, les prebendes, que prou els hi ha costat aconseguir-les, i no es tracta ara de deixar-les estar, que la vida està molt cara, i no es tracta d’anar de mileuristes. Ho hem entès perfectament!