dijous, 13 de desembre de 2007

Que bonic¡

Al final, el regidor de l’Ajuntament de Barcelona Jordi Portabella, ha decidit que el seu grup, o sigui ERC, donin suport als pressupostos per al 2008.

Les lloances del Batlle, Jordi Hereu, amb frases tan enginyoses com “És possible fer d’oposició i ser responsable amb la ciutat” o “És impossible tirar endavant els projectes si no hi ha acord”, demostren la seva alçada iintel.lectual.

L’actitud d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona s’ha demostrat des del primer dia: a l’oposició, en els temes intrascendents i suport a la secta, en el que és realment important.

Ara bé cal reconèixer que dues de les demandes que ha presentat ERC i li han estat acceptades són “genials”:

1) La formació d’un Consell de Cent del Planeta que reunirà cada dos
anys a representants de 100 ciutats per parlar del canvi climàtic,
de l’estat del planeta, etc. Un Forum 2?

2) La creació d’una oficina de protecció dels animals. Amb l’èxit
que va tenir l’altra oficina creada a iniciativa seva, o sigui
l’oficina contra el mobbing immobiliari ja planyo als animals.
Potser tindran més sort que els humans afectats pel mobbing a
Ciutat Vella.

Senyor Portabella, Groucho Marx era molt més divertit, vostè s’hi
assembla però en trist. Ara entenc perquè aquesta darrera nit a Barcelona
gats i gossos es feien un tip de riure.

dimecres, 12 de desembre de 2007

Què més volen?

Després del “show Joan Ferran” ara surt en Manuel Mas, diputat al Congrés dels Diputats, que també és de la secta i diu que “per motius històrics -la seva creació i desenvolupament- TV3 és una criatura pujoliana”, i afegeix, per més inri, que s’hauria de privatitzar. Brillant! Cal recordar que per als de la secta, TV3 no existiria. Van posar tots els pals a les rodes que van poder i actualment l’estan espanyolitzant tant com poden.

La lluita és dura i la secta juga fort. Volen controlar els mitjans de comunicació de la “Gene”.

Confiem que CIU i ERC estaran a l’alçada i faran el possible per evitar-ho perquè el país necessita que TV3 i Catalunya Ràdio mantinguin, almenys, una certa independència.

I posats a privatitzar que privatitzin TVE.

Insistents ho són, cal que també ho siguem els altres denunciant-los.

No podem deixar que se’n surtin!

dimarts, 11 de desembre de 2007

El tancament de "La Carrasqueta"

Ho han fet, han tancat el repetidor de TV3 de La Carrasqueta i han deixat Alacant sense poder veure TV3.

Hi ha qüestions que haver-les de dir resulta francament pesat perquè són tan òbvies que sobta que calgui anar-les repetint. Per què s’ha de prohibir una TV d’un país amb la mateixa llengua? Quin sentit té en un món globalitzat posar fronteres a la comunicació? I així podríem anar seguint.

Sabem perfectament l’autoodi d’una part de la societat valenciana i dels seus governants, sabem que hi ha eleccions el proper mes de març i sembla que tot valgui per fer campanya, fins i tot tancar repetidors. Sabem de la “migradesa” de molts governants tant de Catalunya com del País Valencià, però, malgrat tot …

Tampoc podem obviar que a Catalunya tenim en aquests moments, malgrat la presència d’ERC, el govern de la Generalitat més espanyol i més espanyolista des de la transició fins ara.

En tots els anys de govern de CIU els problemes dels repetidors al País Valencià, malgrat les amenaces, s’havien anat solucionant. A través de pactes, de compromisos,
d’acords implícits o explícits, com fos, potser fins i tot amb acords entre CIU i el PP, per què no? Però els resultats havien estat positius.

I ara què? Per una “necessitat” del PSOE, o sigui per donar una llicència i una freqüència a una cadena amiga de la secta, o sigui la Sexta, s’ha complicat el tema i ha estat l’excusa perfecte per al tancament.

Noms dels responsables de tot plegat? Dos vells coneguts, José Montilla i Joan Clos, ambdós Ministres d’Indústria del “gobierno”, causants directes del disbarat, o possiblement per a ells no un disbarat sinó una simple acció de govern, o més senzill encara: es varen limitar a complir ordres.

Ara l’independent Joan Manuel Tresserres, Conseller de Cultura, parla de la reciprocitat que com a idea sembla correcte. Ja veurem com acaba el tema.

Però de moment en Joan Ferran i els de la secta van eliminant “crosta nacionalista”.

dilluns, 10 de desembre de 2007

Històries de TV3

Les pel.lícules famoses sobre ràdio i televisió són, entre d’altres, “Historias de la radio”, sinó recordo malament, amb Tony Leblanc o la magnífica i entranyable “Dies de ràdio” de Woody Allen. Però les històries de TV3 són molt mes tristes i agres i són fruit de la ditxosa secta “PSOE Baix Llobregat” que ho està empastifant tot.

Segons informació de Cimera Extraordinària, totalment creïble, en el Telenotícies Nit del dia 25 de novembre estava previst passar un vídeo sobre el tema de la manifestació de l’1 de desembre, vídeo que ja s’havia passat en el Telenotícies Migdia. Es van rebre diverses trucades per tal d’impedir que l’esmentat vídeo no tornés a sortir, però el realitzador, Joan Carles Perís es mantenia ferm i no cedia

El Telenotícies s’emet a les 21 hores i a les 20’58 li fou comunicat al presentador que “el vídeo de la manifestació havia saltat”. S’havia eliminat la notícia que fou substituïda per la que anava en segon lloc.

La conclusió sembla ben senzilla, oi? No són únicament les declaracions de Joan Ferran, és un estil de fer constant de la secta que ho impregna tot. És pura i simple censura i manipulació dels mitjanos públics per part seva, sense cap tipus de contemplacions.

El més lamentable, i cal denunciar-ho constantment, és que tot plegat només és possible per la complicitat d’ERC. Sense ERC tot això no seria possible. Convé anar-ho recordant perquè les fantasies autocomplaents com el 2014, el sobiranisme, la pluja fina i altres garlandes semblants no poden emmascarar les realitats de l’aposta d’ERC. Aquest President, aquest govern, aquesta censura i aquesta manipulació en són algunes de les conseqüències. Cal i caldrà fer-ne memòria per tal que no tornin a enredar a tanta gent de bona fe com han enredat fins ara.

I el capo de la secta, José Montilla, té els “dallonses” d’anar dient que les declaracions del Sr. Ferran són les seves opinions personals. Sí, Senyor! I les seves i les de la secta! Si us plau, menys cinisme i menys mentides.

L’origen d’aquesta informació la podeu trobar al blog de Cimera Extraordinària.