dimecres, 9 de desembre de 2009

"Italianització"

El Sr. Artur Mas ha alertat sobre el perill d'italianització de la política catalana posant al mateix nivell la Plataforma per Catalunya, Ciutadans, el grup de la Senyora Nebreda, el Reagrupament, etc.

Em sembla del tot injust posar-los en el mateix cistell quan és evident que el populisme que desprenen tant Plataforma per Catalunya com Ciutadans només és equiparable al tuf d'extrema dreta que fan. Del grup de la Sra. Nebreda, potser que li deixem una mica de temps per veure per on va, encara que certament podria molt bé acabar en el mateix sac del populisme.

No crec en canvi que es pugui posar al Reagrupament.cat de Joan Carretero en el mateix camp, francament.

Penso que el Dr. Carretero ha parlat prou clar d'independència i de regeneració democràtica, principis prou clars com per a no ser inclosos en el sac del populisme.

Aquests aspectes poden també definir el cas de les CUP, tot afegint-hi un color teòricament més d'esquerres i sembla ser, també més assembleari.

Sr. Mas, som molts els que estem disposats a votar-lo i a portar-lo a la presidència de la Generalitat, però no al preu perquè tot segueixi exactament igual com fins ara.
No ens ho posi difícil, si us plau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada