dissabte, 17 de gener de 2009

Era veritat!

Crack del 29: Sort que no hi era en Zapatero!Han hagut de passar dies i dies, però al final han reconegut els fets: Hi ha crisi econòmica i aviat estarem oficialment en recessió.

Ells, el govern socialista de ZP, han anat venent que la crisi no ens afectaria, l’han minimitzada fins allà on han pogut. És van presentar a les eleccions dient que no hi havia crisi econòmica quan per les dades, previsions i estudis que tenien, sabien perfectament que teníem la crisi a la cantonada, però calia amagar-ho.

Els bancs i les caixes també tenien els seus problemes, però tampoc existien, no s’havia de reconèixer.

Seguidors d'en Zapatero participant en la Romería del Santo Despido!Ara ho han d’acceptar, perquè les dades són clares i contundents. El que intenten és vendre estupideses tals com que al 2n trimestre de 2009 s’invertirà la tendència. L’atur podria arribar a mitjans d’any al 15%, però no passa res per un govern que va presentar i aprovar uns pressupostos de l’Estat per al 2009 sense tenir present la crisi.

En una situació com l’actual elements com la confiança són bàsics per a la societat en general i per a les empreses en particular. Quina confiança pot inspirar algú que menteix i tergiversa?

divendres, 16 de gener de 2009

Entrebancs

Segons afirma Alfons López Tena, el PSC bloqueja la llei de consultes populars. La seriositat del president del CES (Centre d’Estudis Sobiranistes) indueix a pensar que coneix el tema i que sap molt bé com van les negociacions per portar endavant el projecte de llei.

Malgrat que la majoria de polítics afirmen que estan d’acord amb la necessitat de millorar la democràcia al nostre país, després la realitat en general demostra que tot és retòrica.

Un referèndum com aquest... si que agradaria als 'sociates'!!Ara són els socialistes els que pretenen, per exemple, que a través del Parlament no es puguin convocar referèndums, i que només ho pugui fer el Govern. Brillant ocurrència.

Vista l’actitud de la Secta els proposem una solució més ràpida, més clara i sobretot més contundent: No facin la llei.

Amb aquests defensors de la democràcia no calen enemics però cal desemmascarar aquests farsants.

dijous, 15 de gener de 2009

Qui us ataca?

Quin bon moment per a recordar la família 'ecosocialista'!!Ara resulta que els progres-verds-violetes i no sé quantes coses més d’ICV diuen que se senten atacats.

Voleu dir que no sou vosaltres els que confoneu les coses i quan sou criticats us va molt bé fer de víctimes? Aquesta és la forma de no discutir, de no debatre.

No seria molt millor parlar i veure si és realment encertat tot aquest tema dels límits de velocitat? I penseu que aquí, qui més demagògia ha fet i està fent sou vosaltres.

El paper del Conseller d’Interior, Sr. Saura, anant a la manifestació sobre el conflicte d’Orient Mitjà, adoptant postures concretes, en aquest cas pro-palestines tot equiparant l’estat d’Israel amb terroristes, creieu que és presentable? Què voleu? Que a sobre us riguin les “gràcies”?

En Dino-Saura en l'última actuació del grup 'Palestina, mon amourEn un país normal, amb un govern normal, el Sr. Saura hauria estat destituït el mateix dia de la manifestació. En un govern perfectament equiparable a un govern de república bananera tot és possible.

Que la Sra. Camats llegeixi el comunicat i no tingui l’educació de respondre a preguntes dels periodistes demostra el tarannà de l’organització.

dimecres, 14 de gener de 2009

Barcelona-"Meseta"-Andalusia

L'engranatge ministerial espanyol funciona com un rellotge suís.En aquest “Estat Espanyol” o dieu-li Espanya, tant se val, sembla que amb els esquemes actuals, amb el domini del vot captiu andalús i amb l’oligarquia dels subsecretaris d’estat, eterns “servidors” i controladors de tot l’engranatge de l’administració, no hi ha ni hi ha haurà forma de racionalitzar res de res que vagi en contra dels seus interessos.

Ara els catalans podem anar a Andalusia amb el TGV, però passant a prop de Madrid, concretament a 15 kilòmetres. Genial, sí senyor!

Mirant la foto sabreu que entenen a Madrid per 'corredor mediterrani'Tothom sap o intueix la necessitat del “Corredor del Mediterrani” tant per a la indústria com per al comerç. Aquest corredor seria imprescindible per unir Andalusia, Múrcia, València i Catalunya tot anant cap a França. Pel que es veu la solució serà Barcelona-Madrid,València-Madrid-Andalusia. Sembla un disbarat, oi?

En aquest sentit veus com les d’en Ramon Tramosa a Europa són vitals.

dimarts, 13 de gener de 2009

Hòstia!

Tot ha sigut llegir la notícia, i així m'he quedat!!Quan he vist el titular a l’AVUI, de 13 de gener, m’he quedat garratibat, esmaperdut. Francament, no m’ho esperava. “Superi la crisi conversant amb Zapatero”, a la pàgina 21 del diari.

He arribat fins i tot a imaginar que potser era un anunci, laic evidentment, en el qual s’anunciava un nou profeta, en aquest cas ZP, disposat a atendre les peticions dels humans i a explicar la bona nova “socialista”.

El primer que he fet és mirar que no fos pas a la pàgina d’humor, o d’espectacles, o fins i tot l’anunci d’un llibre d’autoajuda, d’aquests que tant es porten ara.

En Palomino si que seria un bon assessor per superar la crisi!!Resulta que tot és molt més senzill: li han obert una pàgina web per tal que pugui anar enredant més i millor a tothom que hi estigui disposat. Els exemples que especifica el diari són patètics. Un consell: llegiu-los.

És possible que encara hi hagi persones que els pugui agradar aquests tipus de comèdia?

dilluns, 12 de gener de 2009

Em sembla molt bé!

Ignasi Guardans, López Tena... Doncs ni un ni l'altre: Ramon Tremosa, una molt grata sorpresa!!

La proposta d’Artur Mas, per tal que Ramon Tramosa encapçali la llista de CIU a les properes eleccions europees del mes de juny, penso que és escaient i encertada. Reuneix alguns elements destacables tals com:

- És economista i a més dels que sap explicar-se i aconsegueix que s’entengui el que diu.
- No fa de l’economia un llenguatge críptic, aspecte molt d’agrair, sinó que sovint es nota que s’esforça especialment per fer-se entenedor.
- S’ha declarat sempre i sense embuts sobiranista, però sense escarafalls, sinó amb tota normalitat.

Tindrem temps per parlar-ne. De moment la notícia és francament positiva.

diumenge, 11 de gener de 2009

"Aturem la guerra"

Aquest pobre sudanès del Darfour encara està esperant la solidaritat dels pacifistes catalansResulta curiós que entre les organitzacions convocants de la manifestació d’ahir a Barcelona hi hagi encara, ara, la “Plataforma aturem la guerra”. És la mateixa que va aconseguir el seu més gran èxit arrel de la invasió de l’Irak? Sempre està activa? Rep subvencions? Està pendent de totes les guerres? Les respostes no les donaré pas jo, que cadascú les busqui o simplement les deduexi.

Determinades pancartes presents a la manifestació eren i són ofensives i demagògiques. Quan parlen de genocidi, saben de què parlen?

Volem, volem, volem la pau... dels cementiris. Us sòna?Valdria la pena que determinades persones, polítics i líders socials abans de dir bestieses, estudiessin i llegissin llibres d’història i aprofundissin sobre la complexitat de la situació a la zona.

És evident que cal negociar, i caldrà seguir negociant després de les accions bèl•liques, i caldrà que la vida democràtica es pugui exercir també a Gaza, i fer que el futur estat de Palestina sigui viable.

I, francament, ja n’hi ha prou d’històries de bons i dolents!