dissabte, 31 de gener de 2009

Són diferents!

Si la gent no sortís de casa i no practiquessin esport... el tripi estaria contentíssimSempre he estat en contra de la popular frase referida als polítics en la que s’afirma que “tots són iguals”. En resum són tan “iguals” com els treballadors, els sindicalistes, els advocats, els mestres i ...

El pitjor de tot plegat és que la dita els iguala a tots per “baix” i per tant no hi ha cap possibilitat de diferenciar, i per sort diferències n’hi ha i moltes.

Aquest preàmbul ve a tomb per parlar de Joan Boada, el segon del Departament d’Interior, el segon de Joan Saura, personatge que sempre ha destacat per la seva mala educació, per la seva prepotència, i sobretot per no assumir mai cap tipus de responsabilitat.

Amb aquests mòbils no és estrany que l'amic Joan Boada no s'assabentés de res...Amb el tema de la “ventada” del dissabte 24 de gener ha quedat ben retratat, però que ningú es preocupi que l’home ja ha trobat la solució quan afirma que la responsabilitat era dels alcaldes. La qüestió arriba a ser patètica quan es queixa de “que no disposa del número de mòbil de tots els ajuntaments per enviar-los alertes d’emergències per SMS”.

Una persona així no hauria de tenir un càrrec públic perquè és un perill.

Em recorda aquell acudit del funcionari que el primer dia de feina s’exclama que ell havia guanyat una plaça però ningú li havia dit que havia de treballar.

Aquest és un dels “danys colaterals del tripartit”.

dijous, 29 de gener de 2009

On éreu?

Aquests dos 'catxondos' també simpatitzaven amb el pijoprogressisme de la ciutat de BarcelonaMatthew Tree es fa algunes preguntes a la pàgina 25 de l’AVUI, de 29 de gener, que molts barcelonins ja les tenim interioritzades de fa molt de temps. En recomano la lectura.

Aquesta ciutat, a part dels seus encants, que els té, també té una característica més aviat trista i carrinclona que és la del suposat “progressisme” dels seus ciutadans que certament queda molt bé i és molt bonica. I si a més pot ser antiamericana encara molt millor perquè aleshores l’orgasme social és absolut. És útil recordar algunes coses:

Que durant les guerres dels Balcans les concentracions i/o intents de manifestació no van superar mai les 500 persones.

Que quan els fets de Ruanda les declaracions de determinats polítics encara fan vergonya actualment. Tot es reduïa a una confrontació d’interessos entre la influència francesa i la nord-americana.

Multi cultis i filonazis agermanats per una mateixa tradició antilliberal: Què bonic! En el seu temps i quan estava de moda, una gran part d’aquesta gent van fer estades en els kibbutz d’Israel i han passat d’admirar-los a ser amics i protectors dels palestins i de Hamas, que queda progre ara.

De la Barcelona/Rosa de Foc del primer terç del Segle XX a la Barcelona actual hi ha la diferència que es correspon a una Barcelona viva i conflictiva a una Barcelona-escenari.

dimecres, 28 de gener de 2009

No menteix?

Si ZP fos Rowan Atkinson, les mentides potser podrien semblar un esquetx humorístic...Curiosa aquesta distinció que ha posat en marxa Rodríguez Zapatero dient que ell no menteix sinó que s’equivoca. Si fos així ja fa temps que hauria d’haver dimitit perquè la suma del que ell anomena “errors” l’hauria conduït a fer-ho,

Però ell sap molt bé que menteix i distorsiona els fets amb tota impunitat, encara que evidentment sempre queda la solució de dir que ho fa amb bona intenció.

Un exemple d’aquest tarannà que del “bonisme” passa tranquil•lament a l’estupidesa és la resposta donada ahir en el programa de TVE “Tengo una pregunta para usted”. Concretament li van preguntar: “Quants palestins hauran mort amb les armes que Espanya ven a Israel?”. La resposta està a l’alçada del personatge: “Aquestes armes no han servit per això”.

La nova promoció d'agents comercials del Ministerio de Defensa tindran aquest aspecte, a partir d'araQuè són armes de joguina? Són ajuts solidaris? Quina confiança pot inspirar un polític que diu aquestes bestieses?

I si us plau, que ningú em surti ara amb “dretes o esquerres”. Això simplement és el discurs de la mentida i de l’estupidesa.

dimarts, 27 de gener de 2009

Errors

No sé perquè però em fa la impressió que aquesta gent no parlen swabi ni serbi... sinó swahili!Hi ha equivocacions que acaben provocant situacions quasi còmiques i creen fins i tot confusions divertides.

És el cas de la informació que publica l'AVUI de 27 de gener, sobre les declaracions del President del Parlament Europeu, Hans-Gert Pöttering. Sobre el català a Europa va fer una comparació, no gaire encertada, dient que la incorporació del català a Europa seria com si s'hi volgués afegir el serbi. Transcric el final de l’últim paràgraf:

"Pujol va instar a treballar els qui tenen capacitat de pressió sobre el govern espanyol i va lamentar que els alemanys com Pöttering comparin el serbi -una llengua germànico-eslava que es parla a la Baixa Saxònia- amb el català."

Els follets de la impremta juguen males passades, a vegades!El divertit del cas és que el/la periodista del diari ha confós els termes. Aquesta llengua germànico-eslava és el suabi i no pas el serbi com diu la notícia. Per tant fa la comparació entre el serbi i el català. Quasi bé sona com un acudit de Groucho Marx.

Caldria que els periodistes anessin amb una mica més de compte, i si no saben exactament una cosa, fet ben comprensible, que la consultin o facin la tasca corresponent per esbrinar-ho.

dilluns, 26 de gener de 2009

Torna

Sembla que el calbu vol liderar Polònia abans d'aconseguir un ministeriu...Duran i Lleida feia dies que estava silenciós, però finalment ha tornat i fa dir a Unió Democràtica de Catalunya, que el partit no descarta que Duran i Lleida sigui candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya si Artur Mas no aconsegueix sortir elegit a la tercera vegada que es presenti.

Tot un aliat aquest Duran, tot un aliat però no sé exactament de qui. Sembla que de Convergència Democràtica de Catalunya no gaire.

CDC hauria de clavar una puntada de peu a Unió... aviam si aprenen a volar sols!!Els deliris de grandesa poden acabar sent una simple forma de fer el ridícul, fet que no deu preocupar gens ni mica al dirigent democratacristià.

Quan serà el moment per trencar amb Unió i que així puguin volar sols?

Quan el Senyor Duran tindrà la decència de comportar-se com un bon aliat i deixarà de fer el joc als socialistes?

Aquest home sempre roba titulars! Avui volia parlar dels 70 anys de la “Liberación de Barcelona”... però ho haurem de deixar per un altre dia.

diumenge, 25 de gener de 2009

L'orientació de Miquel Iceta

Postures habituals de la 'secta': no sentir, no veure-hi, no escoltar!Segons publica l’AVUI de 25 de gener, Miquel Iceta veu desorientada a CIU. A part que els de la Secta sembla que cada nit tenen mals sons, i que els hi provoca CIU, és normal que a vegades CIU sembli desorientada, perquè és un partit viu on es debaten els temes, on es discuteixin les estratègies, i això clar per una gent com els de la Secta és signe de manca d’orientació. En canvi ells només han de complir el que els manen els seus amos: el PSOE. En aquest cas l’orientació és signe d’esclavitud.

Les tropes sociomongòliques a punt per arrassar una nova administració!!El debat i la discussió són fruit de la diversitat. En resum, conseqüència de la vitalitat d’una organització.

Avui, el “socialisme” de la Secta és escleròtic, és passat, és un cau de corrupció i de burocràcia, sense idees renovadores i amb una malsana ambició de poder que només té com a futur el simple manteniment de les àrees de poder. Per desgràcia no hi ha res més.