dimecres, 8 d’abril de 2009

Paraules contradictòries

Nou missatge d'Espanya a Catalunya: teniu les portes obertes!Entre els nous ministres del govern d’Espanya n’hi ha dos en concret que sorprenen. Bé, sorprenen és una forma de dir, per la responsabilitat formal que assumeixen i la realitat del que pensen.

Quan al Sr. Chaves el nomenen Vicepresident tercer i Ministre de Cooperació Territorial s’està dient simplement que tornen a plantejar el que ells en diuen tancar el debat territorial. En resum, cap més transferència important, finançament de misèria i poseu-li els etc. que vulgueu. La Secta a Catalunya per boca de l’inefable José Zaragoza ja l’ha valorat tan positivament com ha pogut.

Tot ha sigut descobrir que aquest model serà oficial a les escoles catalanes...L’altra també té tela. La Ministra de Cultura, Ángeles González Sinde, és la que en resposta a la pregunta de “Si el castellà està marginat en algunes autonomies?” va dir allò de: “Em temo que si, encara que pugui sonar políticament incorrecte. Hi ha autonomies on els nens saben desenvolupar-se només en la seva llengua materna”. I és Ministra de Cultura! Hauria de tenir present que a les comunitats on passa això que diu són precisament les que tenen el castellà com a llengua materna.

El que va dir només pot ser qualificat de mal intencionat, d’ignorant i de poca-solta. Potser si que serà cert que el millor que es pot fer amb el Ministeri de Cultura és suprimir-lo.

dimarts, 7 d’abril de 2009

No val la pena!

En Dino-Saura, acompanyat d'uns amics alternatius, en una cacera de 'periodistes' voladorsM’havia proposat comentar el canvi de ministres però després de veure la substitució de Pedro Solbes per Elena Salgado he estat a punt d’agafar un atac de riure. Aquest farsant i entabanador de ZP no té discurs, no sap ben bé de què parla i si passem als fets encara és pitjor. Sentir-lo parlar de la remodelació del govern feia angoixa i pena.

Prefereixo comentar un fet que almenys és positiu i aixeca una mica el prestigi dels polítics. Les declaracions de la Consellera Montserrat Tura, referides a Joan Saura i afirmant “que ja n’hi ha prou de que el Conseller d’Interior pretengui solucionar els seus problemes “matant el missatger”. Què pretén el “Xoan”, carregar el mort a les imatges ofertes per TV3?

Aquesta vegada “chapeau” a la senyora Tura, i al senyor Saura si té una mica de senderi que plegui.

dilluns, 6 d’abril de 2009

"Bcn confidential" - 3

Seguim amb el serial. L’alcalde veu la corrupció com un “cas aïllat” i defensa que la majoria dels funcionaris treballen bé.

Cada vegada la xarxa de corruptes es va ampliant però l’Alcalde sembla que continua estan als llimbs.

La frase pronunciada pel Sr. Hereu que diu: “Si algú serà jutjat properament serà precisament perquè el consistori es va personar i va investigar”, sona a esperpèntica per dir-ho suament.

Aquest podria ser un bon exemple del tipus d'administració del senyor Hereu i companyia?Només faltaria que la majoria de funcionaris no treballessin bé. Cal suposar que treballen, que segons com ja és suposar molt, i que a més a més treballen bé.

Seria demanar molt al Batlle de Barcelona que procurés depurar responsabilitats a tots els nivells i que dimitissin els responsables polítics, regidors i l’alcalde inclòs?