divendres, 24 de juliol de 2009

No menteixin més, si us plau!

El serial del finançament va mantenint l’interés, a part del que doni de sí el debat d’avui al Parlament de Catalunya.

L’afirmació del Sr. Montilla dient que els 3.800 milions que demanava la Cambra de Comerç eren per al quart any s’ha demostrat que era mentida, perquè aquest import el demanaven per al primer any del finançament. La Cambra de Comerç ho va deixar ben clar des del primer dia i les hemeroteques ho confirmen.

El Sr. Montilla possiblement quan ho va afirmar no tenia al seu voltant els assessors necessaris per aconsellar-lo i conduir-lo pel bon camí. Conseqüències de la migradesa i dels límits del personatge. És difícil tenir un assessor constantment a punt per esmenar les errades, les manques d’informació i la poca capacitat que defineixen a l’actual
President de la Generalitat. Ho hem d’agrair a ERC per la seva “gran aposta estratègica”.

Hi ha coses que resulten complicades d’amagar. Caldria que el personatge les assumís i quedaria molt millor. No fer-ho acaba posant a la Institució a l’alçada de la persona, i resulta ben lamentable, per a la Institució, evidentment!

dimecres, 22 de juliol de 2009

Vinga propaganda!

Els de la Secta s’han enganxat a la propaganda i com que surt cara i estem en període de crisi, fan anar la imaginació i els recursos institucionals, que per ells tot s’hi val.

Ara ho aprofiten tot. A la inaguració de les millores d’uns quants carrers del barri de Sant Andreu, en total cinc o sis, es va fer una festeta amb galetes, beguda i... globus del PSC.

Sembla una anècdota, o una cosa sense importància, però no, no és això companys! És un fet més d’aquest sectarisme i aprofitament de les institucions per part dels mal anomenats “socialistes”.

Què caram havien de fer-hi els globus a una inaguració d’unes obres municipals? Què s’han begut l’enteniment?Què han perdut qualsevol tipus d’escrúpols?

L’Ajuntament de Barcelona ja no cal que dissimuli i esdevé una peça més de la propaganda partidista de la Secta.

dimarts, 21 de juliol de 2009

Seguim amb les reaccions...

Doncs sí, el tema del finançament encara dóna de sí.

Jordi Pujol, a qui molta gent, i jo en sóc un, ens mereix confiança, ha dit que no a l’acord.

Cada dia hi ha més arguments per rebutjar aquest finançament. Cada dia que passa és més evident que aquest acord no soluciona res de res, i que les solucions, si n’hi ha, ho són per a la Secta perquè així poden acabar la legislatura. I per ICV no cal ni dir-ho ja que són el seu paquet afegit i ells ho saben prou bé.

En relació a ERC, ja ho he dit altres vegades. Són els que realment se la juguen de cara al futur electoral però han decidit, sobre la base del manteniment de l’statu quo i fins a la propera contesa electoral, mantenir els càrrecs i els llocs de treball de molta gent fins el darrer moment. És una opció, opció que ERC ha pres ja, de fa molt de temps, en realitat des de la constitució del primer tripartit.

Cada dia que passa és fa més evident l’opció estratègica d’ERC per un tercer tripartit. Tinguem-ho clar i recordem-ho.

dilluns, 20 de juliol de 2009

Que caram es creuen?

Aquests de la Secta van com una moto amb això del finançament. Els números els manipulen i els venen com els sembla. Tota la seva maquinària de propaganda, tant la controlada directament com la induïda, no para de vendre l’acord.

Acabaran fent petit a Joseph Paul Goebbels, el ministre de propaganda de l’Alemanya nazi, perquè segueixen la seva màxima que diu que la mentida repetida mil vegades acaba esdevenint una veritat.

Els de la Secta a més tenen aquella “gran virtut” que encara que la societat no pensi com ells això no té cap importància. Ells són les institucions i la societat, i si cal, esdevenen el govern i l’oposició a la vegada ja que cobreixen tot el ventall.

A més arriben a nivells que fan basarda, ja que també volen que la societat cívil estigui amb ells, que els aprovi tot el que fan, que els felicitin per a tot allò que emprenen.

La sensació que causen és que pretenen ser una espècie de PRI- Partit Revolucionari Institucional-. En aquest sentit és ben patètica aquesta obsessió de que CIU s’apunti al carro de l’acord.

Caldrà arribar a demanar-los que deixin a la gent en pau, que ja ens han enredat prou, que ja ens han pres prou el pèl.

diumenge, 19 de juliol de 2009

Gràcies Sr. Baulenes!

Gràcies per l’article publicat a l’AVUI, de 19 de juliol, a la pàgina 34 i a la secció “Quadern de ciutat”, sobre el tractament que fa l’Ajuntament de Barcelona del català.

Com denuncia Baulenes, en el Saló de Moda “The Brandery”, tot el material que es va repartir estava en castellà i en anglès. El saló tenia tot el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El més patètic, com diu l’articulista, és la resposta del regidor i tinent d’alcalde Carles Martí dient “que en prenia nota”. Un tipus de resposta d’aquest estil ve a dir “se me’n fot i no m’emprenyis”. Aquesta és la lògica d’un Ajuntament que durant 30 anys ha tingut els governs del mateix color.

Aquest Ajuntament, que per la pròpia inèrcia dels fets no pretén canviar sinó més aviat consolidar, s’està convertint en un exemple de provincianisme i com a conseqüència d’espanyolisme.

Denúncies com aquesta haurien de ser un estímul per acabar a les properes municipals, concretament el 2011, amb els mandats d’aquests equips de govern que amb el nom d’esquerres s’han acabat convertint en autèntics paràsits.