dissabte, 26 de setembre de 2009

"Barça"

Encara que avui sigui dissabte i hi ha partit, no és pas de futbol que vull parlar.

Més aviat hauré de reprendre temes que ja em són habituals.Però anem al gra!

Tant les manifestacions, ara sembla que refredades, de Joan Laporta d’entrar dins l’arena política, com el darrer afer de “l’espionatge i els informes” diria que estan més relacionades del que sembla.

És del tot evident que l’entorn de la Secta (PSC/PSOE) amb el suport de la seva “cova mediàtica” fan i faran tot el possible contra el catalanisme dins el Barça. És per això que caldria de totes totes no donar ni un argument que pugui jugar a favor seu.

Val la pena recordar que tots aquests varen ser en el seu dia els mateixos que jugaren en contra de la candidatura de Ferran Ariño fins a les darreres conseqüències i que finalment van situar a José Luís Nuñez a la presidència del Barça.

Ningú no és perfecte, i és ben evident que Joan Laporta tampoc, però anem en compte amb segons qui i amb segons què, doncs la bèstia sempre té fam i sempre en vol més.

divendres, 25 de setembre de 2009

Van sortint ...

Diuen, que des de fa temps, la Secta es va introduint en aquells reductes dels mitjans de comunicació que encara no són seus o no tenen prou controlats i/o mediatitzats.

Que la Secta té tics d’aquells que podríem definir com a pseudototalitaris, no té res de nou, i el seu anhel per acabar de controlar allò que se’ls pugui escapar fa que estiguin predisposats a ocupar tot l’espai possible, tant en el terreny polític com mediàtic.

L’article publicat a l’AVUI, de 25 de setembre, a la pàgina 29 a la secció titulada “Anàlisi” que es titula: “Rodalies: de la renúncia a la competència”, l’escriu el diputat Roberto Labandera del PSC, i pel que sembla no ha entès que vol dir la paraula “anàlisi”.

Acusar a qui els critica de falsos i de mentiders és una especialitat
prou coneguda de la factoria “Zaragoza” i que el Sr.Labandera repeteix a ulls clucs.

Exemples? El diputat Jordi Rull de CIU és qualificat de mentider i fals. El Sr. Labanderas és capaç d’afirmar que l’any que ve Renfe Catalunya disposarà de la flota més moderna d’Europa. El “xicot” ha d’acabar, com no, afirmant que: “Comencem a deixar l’etapa grisa del dèfícit en matèria d’infraestructures que ens va deixar la dreta nacionalista”.

Per aquesta contribució tan “sectària” podria haver-se estalviat el viatge Uruguay-Catalunya. No l’haguéssim trobat a faltar gaire!

dijous, 24 de setembre de 2009

Els és ben bé igual

Avui, 24 de setembre, és la Mercè, Festa major de Barcelona.

Al matí, ja hem tingut el nostre bany de masses particular per la Rambla, carrer Ferran, Plaça Sant Jaume, Sant Sever, Banys Nous, Sant Felip Neri, etc. Enguany ni ha plogut ni sembla que ho hagi de fer, i per tant fa força calor, com si l’estiu no hagués estat prou llarg i pesat. Que hi farem?

Després de la lectura de la premsa, m’he aturat una mica en el tema dels “informes” i us ho ben asseguro, després de veure que qui defensa el govern és la Sra. Carme Figueres, ex de José Zaragoza, baixllobregatina de pro, i que com a diputada i política no se li reconeix res de positiu, excepte seguir fil per randa les ordres dels seus amos, he arribat a la conclusió que als de la Secta se’ls en refot el tema i que simplement deixaran passar uns quans dies fins que tothom se’n oblidi.

Per la Secta, tots aquests temes són importants només quan ells en poden fer carnassa.

dimecres, 23 de setembre de 2009

Defensor del pueblo?

Amb un home com Enrique Múgica Herzog, no sé perquè hi ha d’haver un Cap de Govern a Espanya, ni ministeris, ni polítics.
Fins i tot podríem eliminar els parlaments, principalment els de “las comunidades autónomas”.

El socialista Enrique Múgica ho té clar: que es posin d’acord PSOE i PP i que s’estenguin aquest tipus de pactes entre socialistes i populars, concretat ja a Euskadi, i arreu.

Segons ell els canvis a Euskadi “obren un procés de racionalitat”. Podríem afirmar que tot plegat són simplement les opinions del Sr. Múgica, però ell és el “Defensor del Pueblo” i quan afirma que “Els consensos al País Basc són exemplars i s’han d’imposar a la resta d’Espanya” s’està passant de rosca i potser algú li hauria de fer veure.

Una pregunta final: Com s’haurien d’imposar aquests consensos, Sr. Múgica? Amb tancs, també?

Si la racionalitat que vostè esmenta és tancar diaris i deixar sense vot a dues-centes mil persones al País Basc, aquí, d’això, no en diem precisament racionalitat, sinó elements clars de dictadura i d’autoritarisme. O no, Sr. Defensor del Pueblo?

dimarts, 22 de setembre de 2009

Si té una mica de vergonya ...

Calli, Sr.José Zaragoza, calli, perquè acabarà fent el ridícul.

Que un mentider compulsiu com vostè acusi a Francesc Homs de mentider és simplement cinisme.

Que un home que coneix perfectament la història de la Secta al Baix Llobregat amb els tripijocs que s’hi van fer anys i anys amb el tema de la formació ocupacional i ara es vanaglorií de justicier, n’hi ha per llogar-hi cadires.

Que un element que no té ni ha tingut mai cap escrúpol per pactar amb el PP acusi a CDC de ser qui ho està fent, faria sortir els colors a qualsevol persona honrada, però aquesta no és una característica que l’honori.

Sr. Zaragoza, li seria útil recordar a Josep Ma Sala, un dels pocs polítics enganxat amb les mans a la massa i condemnat. Per cert encara continua sent membre actiu de la Secta i amb responsabilitat?

Critica a CIU per la gestió del 2002 i per què no parla també de l’any 2003, 2004, 2005, 2006 i... Parli de les decisions de l’Ajuntament de Barcelona sobre l’hotel que el Sr. Millet volia construir ben a prop del “Palau”. Ara s’hi posicionaran en contra?

Hi ha qui diu que a Catalunya no ens cal una mafia específica, doncs aquesta ja està prou introduïda, tant a les administracions com a la societat cívil. Serà veritat?

Pensi en allò que no es pot mentir a tothom i sempre!

dilluns, 21 de setembre de 2009

"Problemes sexuals"

Diumenge, els de la Secta estaven de festa, i ja se sap, a vegades quan es va de festa un es pot passar de rosca.

La Festa de la Rosa que varen fer els socialistes a Gavà va aconseguir algunes “notes de color” francament lamentables.

Confiem que el retorn a la normalitat, i ben instal·lats a les poltrones i als palaus de les diverses administracions es resituin en els dolços braços de la gestió burocràtica que els caracteritza.

Ahir ja varen complir amb la gesticulació i la mentida que els demanava la trobada anual de ”jubilats del Baix Llobregat”.

En queda alguna nota que en podríem dir divertida: Acusen a “CIU i PP de fer manetes sota la taula”. Evident, el sexe explícit i dur ja fa temps que el practiquen la Secta i el PP, i no precisament sota la taula, sinó més aviat a sobre i a la vista: Euzkadi, Parlament de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, etc.

Finalment intenten acontentar a la pròpia clientela dient que ells mai pactaran amb el PP. No cal que parlin en futur, ja ho estan fent en el dia a dia, i amb el seu estil, dient que faran una cosa i fent tot el contrari sense immutar-se. Sí, senyors, d’això alguns encara en diuen socialisme!

diumenge, 20 de setembre de 2009

Gestor cultural?

L’article de Jordi Font a l’AVUI, de 20 de setembre, titulat “No hauríem de perdre el nord” resulta si més no curiós, i finalment simptomàtic.

El text no va precisament de cultura ni tampoc de gestió cultural

sinó que més aviat ens aconsella als catalans que hem de fer, i que no hem de fer, o més ben dit, el que no és convenient que fem.

Quan parla de la “magnífica festa d’Arenys de Munt amb cercavila falangista inclosa...” ja es retrata a sí mateix.

Finalment contraposa “pla virtual al pla de la realitat” i es queda tan tranquil.

Seria interessant preguntar-li a aquest gestor cultural si el pla de la realitat és el que pretén la Secta d’anar incorporant Catalunya a Espanya com una comunitat autònoma més.

Per cert, una pregunta, per si algú té la resposta a mà. Aquest Jordi Font, gestor cultural, és el mateix que ja fa anys lluïa com un abrandat articulista al servei de la Secta?