divendres, 15 de gener de 2010

Respecte, Sr. Boada?

Venint de qui ve la petició de respecte és evident que no m'hauria de sorprendre.

El Sr. Joan Boada, que pel que sembla és el segon del Conseller Joan Saura, fet aquest prou estrany doncs l'ínclit Boada si per alguna cosa es distingeix i s'ha distingit sempre és per la seva fatxenderia i sobretot per no assumir mai cap responsabilitat ni personal ni política, ara s'enfada perquè l'advocat d'un dels bombers ferits a l'incendi de l'Horta de Sant Joan planteja determinades qüestions.

Aquest polític demostra tenir ben poc senderi i encara menys, escrúpols. Doncs si alguna cosa té a veure amb el que ell anomena respecte per als bombers morts no és precisament callar i fer callar a tothom sinó esbrinar tot el que calgui, des de tots els punts de vista necessaris, contrastant les informacions i anant a fons.

Precisament, Sr. Boada, tot plegat no té res de respectuós. Té un altre nom que per la ideologia que gasta vostè ja deu coneixer prou bé!

dimecres, 13 de gener de 2010

Amb què surt ara, l'Hereu?

Jordi Hereu, aquest trist alcalde de Barcelona, sembla que li falti feina i per tant es deu passar el dia cavil·lant.

Fruit d'aquesta situació ara ens ha sortit dient que vol unes Olimpíades d'Hivern per Barcelona, on per cert només s'hi fariem els esports que es poden fer en palaus tancats i els altres es farien a les pistes de neu del Pirineu lleidatà o gironí, si hi ha neu, clar.

Sembla que l'home voldria continuar amb la política dels grans esdeveniments. Però que no veu que no pot continuar així?

Per què no ho deixa estar, i es comença a preocupar perquè la democràcia funcioni com cal a la Casa Gran?

Valdria la pena que s'assabentés de les mocions de CIU que s'han aprovat als districtes i que l'equip de govern ignora. Això sí, les ignora “olímpicament”.

Sr. Hereu, deixi de buscar titulars de premsa i si li queda un mínim de decència apliqui i faci aplicar la democràcia als districtes, i no entorpeixi com està fent el que no li interessa o simplement no vol fer perquè no ha sortit dels “seus”.

Al final el seu estil s'assemblarà a l'equivalent d'allò de “qui no té feina el gat pentina”.

dilluns, 11 de gener de 2010

No ens entabani!

El Sr. Joan Puigcercós, màxim dirigent d’ERC, en unes declaracions fetes divendres passat la va dir grossa a l’afirmar que:

“La condició de convocar una consulta sobre el dret a decidir és imprescindible per a un futur pacte de govern”.

L’escepticisme de tot el món polític és generalitzat, començant pels seus propis aliats del tripartit i continuant per la resta de grups del Parlament de Catalunya.

Declaracions d’aquests tipus s’aniran repetint a mida que ens anem acostant a les eleccions nacionals.

Bestieses com ara dir que gràcies a ells (ERC), la Secta i CIU són més independentistes auguren un gran paper per ser proclamat “Bocamoll del 2010”. Ha començat bé, l’any...

Amb el temps que falta per a les eleccions pot acabar fent un paper ben galdós si continua per aquest camí.