divendres, 28 de maig de 2010

No n'hi ha prou?

CIU ha tornat a ser responsable i per tant ha ajudat altra vegada a José Luís Rodríguez Zapatero.

Tothom sap que l'economia espanyola està fotuda, molt fotuda, no és cap misteri per ningú. Ara bé, també sabem que hi ha responsables, a part que la situació sigui general i no oblidem pas que l'economia catalana tampoc no és gaire optimista. Malgrat tot hi ha algunes preguntes a fer-se.

Qui assegura que aquest “triler” de la política espanyola que és ZP no seguirà com sempre enredant a Déu i sa mare?

Voleu dir que ZP i el seu govern són els més adients per fer front a la crisi? Fins ara francament no ho han demostrat gens ni mica.

Sort n'hi ha que l'han fet quadrar, tant des d'Europa, Angela Merkel, com des dels Estats Units el President Obama, però em sembla que no tenen gaire clar que a aquest home no se'l pot deixar sol ni un moment, perquè és capaç de mentir i enredar per simple populisme. Un home així és poc fiable.

I de la responsabilitat de CIU, francament, no sé si no en fem un gra massa. Sempre som molt responsables, però voleu dir que a vegades no ens prenen el pèl?

No acabaran aprofitant la crisi per augmentar l'expoliació de Catalunya?

dijous, 27 de maig de 2010

Què volen aquesta gent?

No us espanteu, no ha tornat la dictadura, no han ressorgit els grisos.

La pregunta del títol va més aviat dirigida a tots aquests membres de la Secta, entenguis, PSC/PSOE Baix Llobregat, que han tingut temps, anys i anys, per convertir-se en “honrats empresaris” a través de les diverses administracions que els han servit de palanca i trampolí per contruir un magnífic “ascensor social” d'una rapidesa i verticalitat inusual en un país on les coses costen tant i tant.

Aquest ascensor ha permès que determinats “capitans del Baix Llobregat i del Barcelonès Nord” hagin pogut passar de capitans a generals, sense gaire esforç.

El seu pas per les administracions ha estat ben retribuït i els ha permès que es poguessin moure en ambients socials ben distingits.

Mots d'aquests han començat a bramar ja fa dies: Què caram volen més? No en tenen prou?

Caldrà que després de les eleccions nacionals catalanes qui surti elegit faci una auditoria a fons de l'estat de la Generalitat, tant pel que fa a l'economia com al personal. I QUE LA CIUTADANIA EN SIGUI INFORMADA!

Escampem, escampem...

No sé si ja s'ha obert la temporada de caça, però ho sembla. Els caçadors del tripartit ja han llençat els gossos per anar ensumant on hi ha les possibles preses. El que pot acabar passant és que tornin cap a casa que és a on hi tenen la caça major.

El final de la legislatura pot acabar esdevenint una gran partida de caça on més d'un
pot començar la partida com a caçador i acabar-la com a presa caçada.

Si l'única campanya que tenen per captar vots és aquesta, possiblement el més pràctic serà que els deixem uns dies a l'escorxador i es puguin afartar de carn.

Ens deixarien més tranquils i no hauríem de sentir les bestieses diàries a través del seu TBO particular, altrament dit “EL PERIODICO”.

I els de la Secta que pensin que els únics que han tastat la presó i han estat condemnats són seus. Recordeu noms com els de Filesa, Josep Ma Sala i d'altres del PSC/PSOE?

I ERC? Doncs com sempre, intentant matar el pare, i acabar de xuclar de la mamella pública!

dimarts, 25 de maig de 2010

Pasqua Granada

A Barcelona, avui, la gent ha tornat a treballar, els que treballen, és clar!

Avui, dia 25 de maig, hem comprovat que encara ens han abonat les pensions als jubilats.

Llegint la premsa també hem pogut comprovar que encara hi ha sentit de l'humor.

A la pàgina 3 de l'AVUI, de 25 de maig, l'acudit d'en Fer reflecteix molt bé la realitat:

Es veu un faristol que hi diu “SENAT” i una persona que cal suposar que és el President José Montilla, afirmant:

“Senyories, poden deixar de jugar amb els mòbils i ordinadors?” I afegeix: “Vull parlar de l'Estatut, el TC i Catalunya...”

Per cert, què hi fotien per allà els capgrossos d'Esquerra, els Srs. Carod i Puigcercós?