divendres, 23 de juliol de 2010

Desprès de ...

Una setmana a Budapest sota una onada de calor ben ofegadora i dos dies a Sant Llorenç de Morunys per una cel.lebració familiar ham aturat la meva producció “blocaire”. Miraré de tornar a una certa normalitat.

Havent fet la lectura de la premsa d'aquests dies m'he fet una determinada idea de com està tot plegat.

El patetisme és el mot que millor defineix el succeit. És evident que l'exemple més paradigmàtic d'aquest patetisme correspon sense cap tipus de dubte a la Secta (PSC/PSOE/Baix Llobregat), doncs el paper que han fet ha estat tant galdós que les millors obres del sainet espanyol no els arriba ni a la sola de la sabata.

Tot això no te res d'extrany, però malgrat tot, exemplifica d'una formal total el que és avui la Secta a Catalunya i resulta difícil creure que persones inteligents s'hagin empassat tot el que s'han hagut d'empassar. Les “prebendes”, els càrrecs i les pors poden explicar-ho en part, però francament hi ha una gran manca de personalitat i de criteri!

Pel que fa a tot aquest sarau de la candidatura independentista no veig res clar i potser el millor serà esperar a veure com evoluciona per a comentar-ho.