dissabte, 4 de setembre de 2010

"Tanto monta..."

Com allò que deien fa anys i panys de “Isabel y Fernando”, ara podem dir-ho de José Montilla i Celestino Corbacho: “monta tanto José como Celestino”.

Tots dos són fets de la mateixa pasta, procedents de la immigració, fets als ajuntaments que s'han fet grans amb les onades immigratòries dels anys 50 i 60 del segle passat, en general ben poc integrades i ben ufanoses de mantenir el seu espanyolisme.

El senyor Corbacho s'autodefineix com a catalanista. Ben poc a dir-hi, cadascú es defineix com vol encara que després la realitat ja l'acabarà posant al seu lloc. És d'aquests homes que no s'hi pensarà gens per oferir noves glòries a Espanya, això si, si li demanen o sinó no ho farà perquè el que s'ha guanyat li ha costat força i cal mantenir-ho.

En aquestes zones del país que no s'han acabat d'integrar és on viu tota aquesta patuleia que es poden anar transvestint constantment sense cap necessitat de justificar-se de res.

Justificar-se ells? Ja tenen prou feina a mantenir captius els vots de la “seva gent” i així anar de representants del poble.

dilluns, 30 d’agost de 2010

Primera plana

Al diari AVUI de 30 d'agost: ”Carretero i Laporta aniran separats a les eleccions. Acorden una estratègia paral·lela i confluent”

Res a dir, són prou grandets per saber el què es fan. El resultat electoral és fàcil de preveure: 0 diputats per a Laporta i 0 diputats per a Carretero. L'estratègia per després es deu referir als seus despatxos professionals.

El més lamentable, com sempre, seran una colla més de frustrats. Com si no en tinguéssim prou!

Sempre es pot mirar d'una forma més positiva i pensar que els dos fan un esforç per la victòria de CIU. Gràcies per la part que em toca.

A vegades hi ha coses que no s'acaben d'entendre, però que hi farem!