divendres, 26 de novembre de 2010

Com a reflexió pel diumenge 28 de novembre

“la grandesa de la democràcia no rau en poder triar als millors perquè això mai se sap per avançat sino que rau en la possibilitat de fer fora els pitjors, quan aquests han demostrat, abastament, la seva incompetència”

Wnston Crurchill

dimecres, 24 de novembre de 2010

Giravoltant

El tema del cara a cara va fent voltes, encara, pels mitjans de comunicació en general.

En aquests moments es tracta simplement d'endossar el mort i la culpa a l'adversari. La posició més patètica, com ja és habitual, se l'adjudica el Sr. José Montilla que intenta presentar a Artur Mas com la persona que no el volia.

La posició de l'actual president de la Generalitat és prou galdosa perquè és evident que la seva “sortida” a darrera hora era simplement “teiatru” i a més a més del dolent.

Per a qualsevol ciutadà queda bastant clar qui és cadascú i el paper que ha desenvolupat en tot aquest serial, i precisament el Sr. Montilla ha estat el cínic de la funció intentant fer creure una cosa que no pensava i que no havia volgut en cap moment.

A aquestes alçades no ens poden fer creure que el Sr. Montilla volia el cara a cara. Resulta totalment impossible. Farien bé els seus assessors d'aconsellar-li que ho deixi estar per no empitjorar encara més les seves expectatives electorals.

dimarts, 23 de novembre de 2010

Cara a cara

Encara ens queden uns dies de campanya, i per tant tenim temps d'anar observant el cinisme que gasta aquesta gent de la Secta (PSC/PSOE).

Ara el tema és el cara a cara, qüestió aquesta que s'ha estat negociant durant setmanes i que els de la Secta, amb unes excuses o altres, han anat refusant.

Diumenge passat, després del debat a sis, el candidat José Montilla ho planteja al final del debat amb la confiança que Artur Mas dirà que no, però es troba que el candidat convergent li accepta el desafiament i diu que si. El candidat de la Secta devia pensar, ja m'han enganxat, i el problema és que s'ha embolicat ell tot solet.

En un sistema electoral com el que tenim, un debat cara a cara, no té gaire sentit, i menys encara en una televisió pública. És evident que es podria realitzar en una TV privada sense cap tipus de problema.


No us preocupeu que la Secta farà tot el possible per no fer cap cara a cara, ni a les públiques ni a les privades, això si dissimulant i fent veure que qui no ho vol és CDC.
Cal tenir molt present que la Secta són mestres en l'art de mentir i tergiversar. Són així, no hi poden fer més.

dilluns, 22 de novembre de 2010

El debat

Vaig veure el debat d’ahir a TV3, del principi fins al final. Devia tenir un dia pacífic, quasi beatífic i ho vaig aprofitar.

Pel que fa a guanyadors i perdedors em sembla que aviat està tot dit del que es podia dir. L’Artur Mas no va tenir gaires problemes per deixar enrere a José Montilla.

Apart de la forma infantil de Montilla de dirigir-se a Mas quan el va reptar a que digués si no pactaria amb el PP, que va semblar que s’havia convertit en un infant malcriat i repel•lent, hi ha dues coses a destacar en la intervenció de l’actual President de la Generalitat. La primera, aferrar-se als dos mandats ara que té assumida la derrota. Si us plau, una mica menys de cinisme. Quants mandats va consumir a l’alcaldia de Cornellà de Llobregat?

I la segona: encara no ha après a llegir els paperets que li havien preparat per l’ocasió o potser comença a tenir problemes de vista?

Després del debat encara em va semblar més bèstia l’opció presa per ERC de fer-lo president. Resulta encara més vergonyosa ara que fa quatre anys!